Ulvsundavägen 178A

Butik, 300 - 800 m2, Stockholm, Bromma

Lättillgänglig lokal med optimal skyltläge mot Ulvsundaleden
Med ett mycket lättillgängligt läge från Ulvsundavägen ligger denna lokal om cirka 800 m², fördelat på två plan. Här kan man få känslan av att ha en helt egen fastighet, med en representativ kundentré på bottenplan. Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk, allt från ca 300 m² till 800 m². Ni ges även möjlighet att påverka utformningen av er nya lokal som skräddarsys efter era önskemål både gällande ytskikt och planlösning.

Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för både medarbetare och kunder. Lokalen gör sig utmärkt för showroom och kontor.

Här har ni ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.

Mer om fastigheten
Nyrenoverad fastighet med kontor/showroom i klassiskt industriområde. Bra skyltläge utmed Ulvsundaleden. Smidigt att nå oavsett kommunikationssätt. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker man med tvärbanan i 5 minuter, hållplatsen finns precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

I området finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma