Dokument

Planritning - 3461 - 5003 -Blixtlampan 1
Planritning - 3461-5003 - Blixtlampan 1

Stallarholmsvägen 31

Butik/Kontor/Lager, 2503 m2, Stockholm, Syd

Effektiv lagerlokal med generös takhöjd och flertalet in- och utlastningsmöjligheter, möjlig butiksdel samt tillhörande kontor och personalutrymmen!
Nu finns chansen att förhyra en effektiv lagerlokal med generös takhöjd och goda in- och utlastningsmöjligheter. En naturlig kundentré med en passande yta för t.ex. butiksdel. På detta plan finns även kontorsrum, ett öppet kontorslandskap samt övriga personalutrymmen såsom omklädesrum, pentry och våtgrupper. Lagerytan är effektiv med generös takhöjd och flertalet markportar. Entresolplanet kan passa som t.ax. plocklager eller för produktutställning. Från entresolet når man även det övre kontrosplanet med tilllhörande personalutrymmen. Generösa inhängnade markytor utanför lokalen för uppställning och god access till de fyra markportarna.

Tveka inte att höra av dig för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Flerhyresgästsfastighet centralt belägen i Högdalens Industriområde. Parkeringsmöjligheter finns.

Närservice

I närområdet finns flera restauranger och serveringar. Farsta centrum ligger en kort bilfärd bort där du finner ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Kommunikationer


Fastigheten är lätt att nå med bil då den är belägen nära Örbyleden (väg 229), samt med kollektivtrafik via Högdalens tunnelbanestation som är belägen ungefär 15 minuters promenad bort. Du kan även ta dig till tunnelbanan via buss 172 som stannnar i närheten av fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

1




Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson