Ryssviksvägen 2

Butik/Kontor/Lager, 492 - 672 m2, Stockholm, Syd

Unik möjlighet att hyra effektiv lagerlokal i markplan med lastport tillsammans med flexibla kontorsytor högre upp i huset med magiskt utsikt!
Letar du efter den perfekta lokalen för din verksamhet? Då har vi den ultimata lösningen för dig! På Ryssviksvägen i Nacka erbjuder vi nu en lagerlokal om ca. 336 kvm i markplan med lastport samt mindre lastkaj med direktacess in i lokalen samt en större gemensam lastkaj i nära anslutning vilket gör logistiken otroligt smidig och effektiv. Med generös takhöjd (ca. 4,2m) och öppna ytor, är detta den ideala platsen för lagerhållning och verksamhetsutveckling. Tillsammans med denna effektiva lagerlokal hyr ni ett flexiblet kontorsutrymme om ca. 156 - 336 kvm högre upp i huset på plan 6 med magiskt utsikt. Här finns möjligheten att anpassa kontoret efter verksamhetens behov och skapa en arbetsplats som dina anställd kommer att längta till.

Huset erbjuder gemensamt konferensrum i markplan som enkelt går att boka. Här finns även en trevlig loungedel med Convini maskin. För den bilburne finns p-platser samt varmagarge att förhyra inom fastigheten.

Detta är er chans att säkra den mest mångsidiga och funktionella lösningen av effektiv lagerlokal i markplan tillsammans med fin kontorslokal med möjlighet att anpassa efter önnskmål.

Tveka inte att kontakta mig för mer information och att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå!

Omgivning

Omgivning/natur

I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Läs mer på https//www.pointnacka.se

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd