Ryssviksvägen 2

Butik/Kontor/Lager, 353 - 780 m2, Stockholm, Syd

Ljus lokal passande för kontor, lager, showroom alt. effektiva kombinationslokaler med fint ljusinsläpp. Möjlighet att dela av lokalen!
Fin ljus lokal belägen högst upp i huset med ett rikligt ljusinsläpp. Här finns otroliga möjligheter att skapa rätt lokal för just er verksamhet!

En flexibel lokal om ca. 780 kvm men med möjlighet att dela av till två lokaler om ca. 350 - 400 kvm. Generös takhöjd ger en rymlig känsla men även effektiva lagringsmöjligheter. Denna lokal passar lika bra som renodlat kontor som showroom, lager alternativt för en producerande verksamhet, men även möjlighet att tillskapa ortroligt fina kombinationslokaler.

Lokalen ligger belägen på våningsplan 5 i en fin fastighet på populär adress i Sickla. För smidiga leveranser finns möjlighet till inlastning via gemensam lastkaj på bottenvåningen och sedan lasthiss upp som finns placerad precis utanför entrén till lokalen. Dubbeldörrar in i lokalen ger möjlighet till större leveranser.

Huset erbjuder ett gemensamt konferensrum i markplan som enkelt går att boka. Här finns även en trevlig loungedel med Convini maskin. För den bilburne finns varmagarge att förhyra inom fastigheten.

Tveka inte att höra av er för att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I fastigheten erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du flera restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd