Rörstrandsgatan 3

Butik, 74 m2, Stockholm

Laserklinik i bästa läge!
Nu är en av Stockholms ledande laserkliniker till salu, i ett absolut grymt läge innanför tullarna.

BESKRIVNING

Fånga din drömverksamhet på Rörstrandsgatan 3, Stockholm!

Denna imponerande butikslokal på cirka 74 kvm är nu till salu och erbjuder en unik möjlighet att ta över en av Stockholms ledande laserkliniker med fokus på tatuerings- och hårborttagningsbehandlingar.
Läget är fantastiskt med en optimal placering nära allt du behöver.

Steg in i denna moderna och ljusa lokal som redan är utrustad för att möta behovet hos er tatuerings- och hårborttagningsklinik. Här finns utrustning av hög kvalitet, inklusive avancerade lasermaskiner och bekväma behandlingsstolar. Allt du behöver för att driva en framgångsrik verksamhet finns redan på plats.

I de två rummen till höger på ritningen finns inventarier som ej ingår i köpet, dessa rum hyrs ut till egenföretagare som har egen utrustning.

Entresolplan om ca 10 kvm finns i lokalen. Denna går att riva bort i de fall man har behov av en öppnare lokalyta.

VIKTIGT! Boka besöken med Locus Advice och gå ej in i lokalen utan förvarning då besöken behöver vara diskreta!

Rörstrandgatan är en av Stockholms mest attraktiva adresser, och din verksamhet kommer dra nytta över den höga synligheten och det stora kundflödet. Dessutom finns det en mängd olika företag och butiker i området, vilket öppnar upp för samarbetsmöjligheter och ökad exponering.

Om du inte är intresserad av att driva en laserklinik kan denna flexibla lokal enkelt anpassas för att passa andra verksamheter. Det kan bli ett mysigt café, En praktisk närlivsbutik, eller kanske något helt annat som du har i åtanke.

Ge liv åt din affärsidé i denna fantastiska butikslokal på Rörstrandsgatan 3! Oavsett om du vill ta över den befintliga verksamheten, eller skapa något helt nytt, är detta en unik möjlighet som du inte får missa.

Kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning!

BOKA VISNING / KONTAKT

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.
Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

ÖVERL. MED ÖVERL.VEDERLAG

Vid budgivning skall vinnande bud erlägga 10% av överlåtelseavgiften på anvisat klientmedelkonto i väntan på att få verksamhetheten godkänd av hyresvärden. Vid kontraktskrivning eller annat jämbördigt bindande avtal av lokalen skall resterande belopp erläggas till säljaren. Blir verksamheten ej godkänd av hyresvärden går handpenningen oavkortat tillbaka till köparen.

ANNONSERING

Annonsören reserverar sig för felskrivningar och sådant som ligger utanför annonsörens kontroll vid ett eventuellt övertagande av hyreskontraktet. Såsom hyreshöjningar, villkor för kontraktslängder med mera. Underlaget i annonsen är baserad på befintliga kontrakt och muntliga uppgifter från hyresgästen.
Genom att maila, ringa eller på annat sätt kontakta Locus Advice för denna annons godkänner ni att vi registrerar er i vårt spekulantregister. Spekulantregistret används för att skicka ut matchningar på andra objekt samt nyhetsbrev.

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler