Ranhammarsvägen 25

Butik, 342 m2, Stockholm

Unik möjlighet att hyra lokal i markplan med mycket bra inlastningsmöjligheter via egen lastport!
OM LOKALEN
Ta chansen nu och hyr en välplanerad lokal i markplan med stor ingång via markport som möjliggör bra inlastningsmöjligheter vilket effektiviserar era logistikflöden. Perfekt för Er som letar efter en lokal som med ypperligt läge och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor. Utrustad med två kontorsrum, pentry, wc och förråd - se planskiss.

- Mekanisk markport (bredd ca. 2,8 m och höjd ca. 2,5 m).

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

FASTIGHETSINFORMATION
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har totalrenoverats vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor samt showroom med industrikänsla!

NÄRSERVICE
I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

KOMMUNIKATIONER
Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder.

- Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla.

- Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.

- För resande med bil är det nära både E4 och E18.

- Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

OMGIVNING
I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler