Ranhammarsvägen 20

Butik, 44 m2, Stockholm, Bromma

Möjlighet att förhyra en lättillgänglig hörnlokal på markplan med skyltfönster i två riktningar. Alldeles intill tvärbanan och busstationen!
Lokal med goda möjligheter att anpassas efter era behov!

Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Ligger alldeles intill till tvärbanan och busskommunikation. Optimal skyltläge.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen.

Bilplats
Mycket goda parkeringsmöjligheter precis intill fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger vid infarten till Ulvsundas industriområde intill Bromma flygplats och Bromma Blocks. Gångavstånd till Bällstaviken med härliga promenadstråk. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsataljéer.

Kommunikationer
Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. Hållplatsen ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd. Vill man shoppa finns Bromma Blocks i närheten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma