Odengatan 27

Butik/Kontor, 98 m2, StockholmMed adress Odengatan 27 finner vi denna trevliga butikslokal om totalt 98 kvm belägen mitt emellan Roslagsgatan och Birger Jarlsgatan!

Lokalen ligger på en vältrafikerad och välbesökt gata. Här blir du granne med anrika Linquists Konditori. Området utgörs av många boenden, men även till stor del av kontor och arbetsplatser. Med tanke på det attraktiva butiksläget är också ett stort antal butiker, salonger mm belägna i området och längsgatan. I närområdet finns gott om övrig service såsom livsmedelsbutiker och gym. Området är lättillgängligt tack vare de mycket goda kommunikationerna som finns med busshållsplats direkt utanför lokalen samt Odenplans tunnelbana och pendeltåg ett stenkast bort!

Lokalen utgörs av två sammanslagna butikslokaler, och nås med direktentré från gatan. Här blir man välkomnad av en öppen butiksyta med fin takhöjd. Här finns ett bakre utrymme med pentry och en direktentré till fastighetens innergård.

Vidare in finner vi ytterligare en öppen butiksyta. Här finns även W/C.

Lokalens båda butiksytor har fina skyltfönster som ger gott ljusinsläpp och förträfflig exponering! Den mindre butiksytan är idag stängd, men går självklart att öppna upp.

Lokalen lämpar sig ej för verksamheter inom mat och café.

Överlåtelseavgift 50 000 kr/ex moms

Yta 98 kvm

Hyra 32 094/kr mån ex moms

Fastighetsskatt 1922 kr/mån

Nextor Group AB

Viktor Ritterstrandh

viktor@nextor.se

0736-877397

08-309200

Kontakta Annonsör

Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00
viktor@nextor.se


Kontakt

Viktor Ritterstrandh
Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00

viktor@nextor.se

Nextor Group AB
Läs mer om Nextor Group AB och deras 103 lediga lokaler
www.nextor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328386

Utvalda lokaler från Nextor Group AB

Liknande lediga lokaler