Handenterminalen 4

Butik, 151 m2, Stockholm, Central

Restaurang eller florist? Nu finns en ledig lokal i Handenterminalen.

Nu utvecklar vi Haninge Central för framtiden. Som en självklar kommunikationsnod där Pendeltåg och bussar sammanstrålar möts mängder av människor. Vi har bestämt oss för att Haninge Central ska vara en trygg och självklar mötesplats för många människor. Vi har en ledig lokal på 142 kvm där vi söker en caféägare eller florist som vill vara med i utvecklingen. Fastigheten ligger mitt emellan pendeltåget och nya Haningeterrassen med över 15 000 passerande per dygn.

Omgivning

Företag i närheten

Nordea, Pressbyrån, Noprdic Wellness m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplats finns att hyra i garage.

Närservice

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer


Haninge Central erbjuder ett svårslaget läge, med pendeltågstation (pendeltåget till Stockholm Central tar 24 minuter) i huset och busstation mitt emot. Dessutom är det lätt att ta sig hit med både bil och cykel. Det finns också gott om parkeringsplatser att hyra i närområdet.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Söderbymalm 3468

Byggår

1979

Planlösning

Flexibel planlösning, anpassas efter era behov och önskemål.
Kontakta Annonsör

Linus Sjödin

Linus.Sjödin@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB i Central

Liknande lediga lokaler i Central