Hamringevägen 1

Butik, 530 - 1187 m2, Stockholm, Tullinge

Nu ges tillfälle att hyra en sjönära industrilokal med egen representativ entré och markport samt generös takhöjd!
Om lokalen
Ljus industrilokal med egen representativ entré samt egen lastport (ca. 3 m hög & bred) för inlastning i lokalen. Öppna ytor och generös takhöjd i lokalen som skapar goda förutsättningar för lagringsmöjligheter på höjden. Lokalen används idag som bilhall men kan med fördel nyttjas inom andra verksamhetsområden. 

Här finns kontorsrum, pentry, flertal toaletter - varav den ena är handikappanpassad. Det finns även ett entresolplan som kan användas både som gemensamhetsyta, lager eller kontor.

Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk, allt från ca 530 m² till 1.187 m². Lokalen kan anpassas efter dina behov.

Det finns gott om möjligheter att hyra parkeringsplatser på fastighetens mark.


Mer om fastigheten


I detta naturnära industriområde, precis invid småbåtshamnen, finns många verksamheter. Det finns ett café på området och lunchrestauranger och butiker hittar du fem minuters bilfärd bort. Bil är det effektivaste sättet att ta sig hit men det går utmärkt att åka pendeltåg till Tullinge eller Tumba station för att sedan byta till buss. På gården finns det gott om parkeringsplatser.

Kontakta uthyrningsansvarig om du är intresserad!

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se