Solhöjdsgatan 9

Butik/Kontor/Övrigt, 132 m2, Malmö, Varvstaden

Ledig nybyggd och inflyttningsklar kontorslokal belägen i den växande Varvstaden

Upptäck denna nybyggda och färdiga kontorslokal som bjuder in till effektivt arbete i en öppen planlösning. Här finns flexibilitet att skapa mindre kontorsrum eller generösa konferensutrymmen efter behov. Med ett fullutrustat kök, pentry och tillgänglig handikappanpassad toalett med dusch, möts alla behov för en bekväm arbetsmiljö. Stora fönster flödar lokalen med naturligt ljus och erbjuder en fridfull atmosfär med vacker utsikt över Varvstaden.

Med närhet till parkeringsmöjligheter och den snart framväxande gröna parken intill, skapas en harmonisk arbetsmiljö där kreativitet och produktivitet kan blomstra. Beläget i Kv Varvskajen, mitt i navet mellan pulserande stadsliv och Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk, har du också närhet till Dockan och havet som grannar. 

Omgivning

Företag i närheten

Företagen Oatly, Wingårdhs arkitektur och Lindahls arkitekter är några av dem som flyttat sin verksamhet till Varvstaden. Dessutom finns stora företag som World Trade Center redan etablerade i området.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns parkeringar i närheten samt kommer ett nytt parkeringshus att byggas bredvid lokalen

Närservice

I närheten finns mataffärer som Willys och ICA Maxi, samt den populära och prisbelönta restaurangen Aster. I samma fastighet finns det mysiga blomsterkaféet Yvig. Om du är sugen på en god och nyttig sallad finns Grönt & Gott och Wayne's Coffeeshop också i närheten. Bara några minuters promenad bort hittar du även mattorget Malmö Saluhall.

Skyltläge

Bra

Vägbeskrivning

Skåne län, Västra hamnen stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer


Finns parkeringar i närhetenKontorslokalen har ett bekvämt läge nära flera busshållplatser, inklusive busslinjerna 8, 7, 2 och 5, vilka tar dig runt hela Malmö. Dessutom når du Malmös centralstation på cirka 10 minuters promenadavstånd.

Övrigt


Byggår

2023

Planlösning

Idag har lokalen en öppen yta men det finns möjlighet till att anpassa lokalen till att exempelvis bygga om förråden till kontorsrum samt konferensrum.


Miljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Mohammad Al Balout
073-240 00 08
Mohammad.albalout@balouten.se


Kontakt

Mohammad Al Balout
Mohammad Al Balout
073-240 00 08

Mohammad.albalout@balouten.se

Balouten AB
Läs mer om Balouten AB och deras 40 lediga lokaler
balouten.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328880

Utvalda lokaler från Balouten AB i Varvstaden