Adelgatan 6

Butik, 111 m2, Malmö

En unik lokal på bästa läge i Malmö
Om lokalen
Letar du efter en central lokal på avskilt läge i Malmö? Denna charmiga 111 m² stora lokal erbjuder en unik möjlighet för olika verksamheter. Belägen i källaren med en separat ingång från innergården ger detta utrymme integritet och möjligheten att skapa en arbetsmiljö som passar just dina behov. Kanske vill du driva en tatueringsstudio? Eller öppna en skönhetssalong? Möjligheterna är många!

Lokalen består av två arbetsytor som kan passa till många olika verksamheter. Det främre rummet har dagsljus och god takhöjd, ett välkomnande utrymme för besökande kunder. Rummet längre in i lokalen är mer avskärmat, vilket kan lämpa sig väl för verksamheter som till exempel skönhetsbehandling eller tatueringsstudio. Ett välutrustat pentry med plats för matbord, gör det bekvämt för din personal att ta pauser i en avslappnad miljö. En toalett, bastu och två duschar ingår, vilket är en extra fördel för ditt team.

Lokalens centrala läge lämnar stadens alla bekvämligheter nära till hands, så som restauranger, butiker och övrig service. Malmö centralstation ligger endast ett stenkast från fastigheten, vilket gör det lätt för dina anställda att pendla till jobbet och för kunder att ta sig till er verksamhet.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Mer om fastigheten
På en av Malmös absolut bästa adresser ligger denna anrika fastighet med lång historia. Fastigheten Residenset 5 är beläget på Adelgatan, strax bakom Stortorget i Malmö. Här erbjuds attraktiva kontorslokaler med modern planlösning i en härlig ljus atmosfär. Fastigheten är uppförd 1878 och är i mycket gott skick tack vare renoveringar som utförts under 2009-2011. På promenadavstånd från fastigheten ligger all tänkbar service såsom restauranger, hotell, barer, caféer och shopping.

Fastigheten är beläget 150 meter från Malmö C, vilket gör läget svårslaget. Från Malmö C går både tåg, regionbussar samt stadsbuss till hela regionen och man tar sig enkelt vidare till Sturup och Kastrup.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB