Marianne Richters torg 1

Butik, 240 m2, Linköping, Ebbepark

Var med och sätt smak på Ebbepark!

Vill du bli en bokstavligt närande pusselbit i uppbyggnaden av Ebbepark? Tror du på mat som smakar mod, omtänksamhet och delaktighet? Eller kaffe och bakverk som lockar och inspirerar en målgrupp som tänker nytt och hållbart? Byggnaderna, de innovativa lösningarna, läget, servicen – visionen om en nyskapande innerstadsmiljö förverkligas just nu i Ebbepark. En plats för smart livsstil och hållbar tillväxt som möjliggör utveckling, samverkan – och goda idéer!

Med gräs till tak, under Manillaparkens ena hörn, återfinns byggnaden Roligheten. Den gröna oasen är placerad mitt i Ebbepark och kommer knyta samman områdets fyra kvarter. Nu letar vi efter den perfekta aktören som vill etablera sitt café eller restaurang här.

Med en etablering i Ebbepark blir du en del av ett livfullt och helt unikt community. En sjudande stadsdel där det ständigt pågår verksamhet av olika slag – Makerspace, East Sweden Game, Campushallen, konferenser, studentliv och mycket mer… Business as usual? Nej, men om du tror på idéer och initiativ som flyttar gränser, då har du kommit helt rätt.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. Bil- Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark