Rurik Holms väg 4

Butik, 130 m2, Lerum

Nyckelfärdig Fiskhandel väntar på ny hyresgäst
Om lokalen
Tillfälle att hyra en nyckelfärdig fiskhandel, all utrustning finns det är bara råvaran som saknas, välkommen till 130 effektiva kvadratmeter där dina tankar om en egen fiskhandel kan bli verklighet!

Med ypperligt läge på Floda Torg presenteras här en fantastiskt trevlig butikslokal som bara väntar på en storfiskare och dennes fångst. Lokalens stora skyltfönster mot torget ger bra ljusinsläpp och utmärkt exponering. Planlösningen erbjuder en öppen känsla med fiskdisken direkt till höger när man kommer in i butiken och plats för kunder till vänster. I bakre delen av lokalen finns personalutrymmen, kylrum och rum för beredning av råvaror.

På baksidan av fastigheten finns en lastbrygga som delas med grannbutiken samt Nordic Wellness.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkommen att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Floda centrum och Floda Station ligger i direkt anslutning till torget. Byggnaderna presenterar en blandning av handel, service, kontor och bostäder. Torget byggdes i sin nuvarande utformning 1964 och genomgick en större renovering 1995 och en exteriör renovering utfördes 2019/2020.

Kommunikationer
Floda station, som är knytpunkten för buss och pendeltågförbindelsen, ligger några hundra meter från Floda Torg. För den bilburne tar man sig enkelt till E20 och det finns gott om parkering i området, både för pendlare och besökare.

Omgivning
Floda

 är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar Gotaleden och det finns ett rikt djur och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB