Rurik Holms väg 4

Butik, 152 m2, Lerum

Butikslokal mitt på Floda Torg väntar på ny eldsjäl
Om lokalen
Välkommen till 152 yteffektiva kvadratmeter där din kreativa ådra får utlopp att skapa en butik som speglar dina tankar!

Med ypperligt läge på Floda Torg presenteras här en fantastiskt trevlig butikslokal med stor potential, lokalen har stora skyltfönster mot torget vilket ger bra ljusinsläpp och utmärkt exponering, planlösningen är öppen. Lokalen passar även utmärkt för caféverksamhet.

Lokalens skyltfönster är försedda med jalusier, på baksidan av fastigheten finns en lastbrygga som delas med grannbutiken samt Nordic Wellness.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkommen att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Fastigheterna utgör Floda centrum och Floda Station ligger i direkt anslutning till torget. Byggnaderna inhyser en blandning av handel, service, kontor och bostäder. Torget byggdes i sin nuvarande utformning 1964 och genomgick en större renovering senast 1995 och en exteriör renovering utfördes 2019/2020.

Kommunikationer
Ligger i anslutning till Floda station. Enkelt att ta sig till E20 som ligger i nära anslutning till torget.

Omgivning
Husen utgör Floda Torg vilket innebär närhet till service och handel. Stora grönområden, med Säveån som rinner igenom området.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB