Högavägen 4

Butik, 600 - 1770 m2, Lerum

Möjligheternas lokal vid Flodamotet med fantastiskt skyltläge utmed E20
OM LOKALEN
Stor och härlig lokal med många möjligheter, belägen utmed E20 med fantastiskt skyltläge som tillsammans med övriga byggnader inom området skapar entré till Floda. Fastigheten är placerad i direkt anslutning till Flodamotet strax öster om Göteborg och lokalen är fördelad på ca 1480 m² butiksyta i bottenplan, som är delbar från ca 600 m², och lager om ca 288 m² en trappa upp. Dessa kan hyra tillsammans eller var för sig.

Lokalen passar utmärkt för verksamheter inom olika butikskoncept tex; möbler, yrkesbutik, livstilsbutik med inredning och kläder eller frilufts-, jakt & fiskebutik, men passar även som kontor, showroom, lager med enklare verkstad, bilhall, lek-land etc. Det är bara fantasin som sätter gränser.

För åtkomst till lagerdelen finns det en interntrappa som når upp till ovanvåningen men lagret erbjuder även in och utlastnings möjligheter från markplan på baksidan då huset är byggt i suterräng.

Utrymme för personal, backoffice, pentry, WC och dusch finns på entréplanet.

I nära anslutning till fastigheten finns en pizzeria, en obemannad bensinstation och en biltvätt, andra hyresgäster i fastigheten är Portens gym och zoobutiken Djurnära.

Fastigheten erbjuder också gott om parkering till besökare och kunder, dessutom står Flodamotet inför en ombyggnation med planer på ny rondell, busshållplats och pendelparkering som ger möjlighet för ännu fler besökare till verksamheterna i huset.

FASTIGHETSINFORMATION
Inom fastigheten finns fler byggnader som tillsammans skapar entrén till Floda. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge utmed E20. Idag inhyser byggnaderna en blandning av handel och service

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Floda är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar vandringsleden Gotaleden och det finns ett rikt djur- och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.


KOMMUNIKATION
-Ligger i anslutning till E20 med närhet till Floda Torg och Floda station som är knutpunkt för både buss- och pendeltåg i Floda.

-Närmsta busshållplats Floda motet

-Parkering finns vid fastigheten

NÄRSERVICE
I Floda finns flertalet trevliga restauranger, här finns även gym, charkuteri, matbutik, vårdcentral mm. Garveriet är en välkänd restaurang med eget bageri som har stort fokus på hållbarhet erbjuder både konferens, co-working, träning och glamping.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB