Floda Stationsväg 1

Butik, 90 m2, Lerum, Floda

Trevlig lokal med utmärkt exponeringsläge i Floda
Möjligheternas lokal, passar utmärkt för kontor eller butik. Besöksparkering finns vid lokalen.

Lokalen är på 90 yteffektiva kvadratmeter och har utsikt mot Floda Station. Planlösningen erbjuder ett kontorsrum samt en större öppen yta, här ryms också WC samt pentry.

I fastigheten, som innehåller både bostäder och kommersiella verksamheter, finns Namfon Thaikök, Pizzeria Ancona, som båda är välbesökta restauranger i Floda, samt Salong Relax.

Månadshyran inkl. driftkostnader och fastighetskatt, ligger på ca 13 500 kr/månad exkl. el och moms. Angivet pris är en indikativ hyra för lokalen i befintligt skick.

Välkommen att boka en tid för visning!

Fastighetsinformation
Floda centrum och Floda Station ligger i direkt anslutning till torget. Byggnaderna presenterar en blandning av handel, service, kontor och bostäder. Torget byggdes i sin nuvarande utformning 1964 och genomgick en större renovering 1995 och en exteriör renovering utfördes 2019/2020. Fastigheten ligger i nära anslutning till Floda Torg och granne med Floda Station och pendelparkeringen.

Kommunikationer
Floda station, som är knytpunkten för buss och pendeltågförbindelsen, ligger några hundra meter från Floda Torg. För den bilburne tar man sig enkelt till E20 och det finns gott om parkering i området, både för pendlare och besökare.

Omgivning
Floda

 är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar Gotaleden och det finns ett rikt djur och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
010-603 93 33
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Floda

Liknande lediga lokaler i Floda