Floda Stationsväg 1

Butik, 90 m2, Lerum

Kontor, butik eller showroom, välkommen till möjligheternas lokal
Möjligheternas lokal, passar utmärkt för kontor, butik eller showroom. Besöksparkering finns invid lokalen.

Lokalen är på 90 yteffektiva kvadratmeter och har utsikt mot Säveån som rinner strax nedanför huset. Planlösningen erbjuder ett kontorsrum samt en större öppen yta. Här ryms också WC med dusch samt ett pentry med pausyta.

I fastigheten, som innehåller både bostäder och kommersiella verksamheter, finns Namfon Thaikök, Pizzeria Ancona, som båda är välbesökta restauranger i Floda, samt Salong Relax.

Månadshyran inkl. driftkostnader, ligger på ca 9 500 kr/månad exkl. el, fastighetsskatt och moms. Angivet pris är en indikativ hyra för lokalen i befintligt skick.

Välkommen att boka en tid för visning!

Fastighetsinformation
Floda centrum och Floda Station ligger i direkt anslutning till torget. Byggnaderna presenterar en blandning av handel, service, kontor och bostäder. Torget byggdes i sin nuvarande utformning 1964 och genomgick en större renovering 1995 och en exteriör renovering utfördes 2019/2020. Fastigheten ligger i nära anslutning till Floda Torg och granne med Floda Station och pendelparkeringen.

Kommunikationer
Floda station, som är knytpunkten för buss och pendeltågförbindelsen, ligger några hundra meter från Floda Torg. För den bilburne tar man sig enkelt till E20 och det finns gott om parkering i området, både för pendlare och besökare.

Omgivning
Floda

 är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar Gotaleden och det finns ett rikt djur och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB