Dokument

Dokument

Industrigatan18

Butik/Butik/Kontor, 485 m2, Jönköping, Ljungarum

Stor butikslokal för proffshandel på Ljungarumsområdet i Jönköping. Lokalen uppgår till 485 kvm och är i utmärkt skick. Exit 94 är den nya samlingspunkten för proffsen. Här ska du enkelt svänga av från E4:an vid avfart 94 och ta dig till Industrigatan 18 eller nu mera kallad Exit 94. På Ljungarum ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra. Idag används byggnaden främst som butiksyta samt kontorsdel.
När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde. Det finns möjlighet att få butik i främre delen av lokalerna och kontor, lager och personalutrymmen baktill. Vill du som hyresgäst in på ett av Jönköpings mest attraktiva lägen har du hittat rätt. På Ljungarums industriområde finns det få tomma lokaler så tveka inte!

Omgivning

Omgiven av industriområde.

Planlösning

I byggnaden finns det flera lokaler om 360 - 720 kvm men för tillfället är samtliga uthyrda förutom hörnlokalen som uppgår till 485 kvm. Lokalen i byggnaden är helt anpassningsbara efter era behov.
Idag finns flera måleri och byggföretag i byggnaden och fler på ingång. Lokalen är stor och öppen med en utformning för butik samt vissa kontor. De stora skyltfönstren ger ett mycket bra ljusinsläpp. Till fönsterna mot söder finns det motordrivna vertikalmarkiser. Lokalen har även tillgång till sju personalparkeringar.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping.

Övrigt

För mer information, kontakta Anders Mårtensson eller besök www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se