Dokument

Ritning.pdf

Importgatan 7

Butik/Kontor/Övrigt, 413 m2, Göteborg, Backa

Ljus butikslokal med härligt ljusinsläpp på bästa skyltläge i Hisings Backa, möjlighet till snabbt tillträde!

Trevlig kontors- och butiksfastighet med ledig butikslokal om 413 kvm. Lokalen är belägen i hörnläge på markplan, på absolut bästa exponeringsläge mot de vältrafikerade vägarna Importgatan och Exportgatan.

Planlösningen består främst av en stor, öppen yta som passar utmärkt för butik/showroom och de stora skyltfönsterna skapar ett naturligt ljusinsläpp i lokalen. Tillhörande personalytor består av en öppen kontorsyta, pentry, enklare omklädningsrum, dusch, förråd samt tvättrum. Port för inlastning av varor finns på baksidan av huset. Det erbjuds några parkeringsplatser på framsidan av huset, ytterligare parkeringplatser finns gårdsplanen som ligger på baksidan, platserna kan nyttjas av såväl kunder som personal. 

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Omgivning

Företag i närheten

Volvo Car, Swedol, Dagab, PostNord, BGM Logistics AB och Budbee

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på fastigheten för kunder/personal

Närservice

Närhet till levande handelsplats kring Stigs Center och Bäckebol Köpcenter med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Skyltläge

Bästa skyltläge mot vältrafikerad rondell, Importgatan/Exportgatan

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6

Kommunikationer



Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Backa 263

Byggår

1947

Renoveringsår

1988

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

Se bilder/PDF.


Lokalen kan nås via

Personalentré/kundentré

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Paul Garces

Paul Garces