Kungsgatan 98

Butik, 250 m2, Eskilstuna


Nu finns det möjlighet att hyra en verksamhetslokal om ca 250 kvm på Kungsgatan 98 i Eskilstuna.

Lokalen är fördelad i två plan. Bottenplan utgörs av ca 100 kvm lager med ca 5,5 m i takhöjd och ca 50 kvm entresolplan. Lagret är utrustat med en markport om 4 x 4,5 m och en separat entrédörr samt betonggolv med spolränna som leder till byggnadens gemensamma oljeavskiljare.

Plan 2 utgörs av 100 kvm kontor och personalytor. Ytan är fördelad i tre delar med hjälp av glasväggar för att separera kontorsytor med personalutrymmen. Plan 2 är utrustat med ett pentry och RWC med dusch. Plan 2 nås via invändig trapp i lokalen samt via korridor från ett externt trapphus med hiss på gaveln av byggnaden. Lokalens utformning och placering skapar förutsättningar för flera typer av företag att bedriva sin verksamhet här.
Området är inhägnat och parkeringsmöjligheter finns i området.

Kungsgatan är placerad i området Väster i Eskilstuna som har expanderat de senaste åren med flera nya företagsetableringar och bostadsbygganden. Lokalerna nås enkelt via bil, lokaltrafik och cykel från Eskilstuna Resecentrum.
Inom ett par minuter når man även handelsplatsen Tuna Park, den expanderande Västerleden med allt från service till handel och påfart till E20. Detta gör det enkelt för transporter, kunder och anställda att nå lokalen även från andra städer.

Kontakta oss gärna för en visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta Annonsör

Khai Truong
070-144 29 12
Khai@etableringspartner.se


Utvalda lokaler från Etableringspartner i Mälardalen AB