Artiklar taggade som sveriges snyggaste kontor

Microsoft knep förstaplatsen i Sveriges Snyggaste Kontor 2013

Microsoft tänkte om och anpassade det nya kontoret efter sina behov. De frigjorde 30 procent av kontorsytan och tog hem segern i Sveriges Snyggaste Kontor 2013. – Vinsten är en superhärlig bekräftelse på att vi har tänkt helt rätt, säger Lotta Bergius på Microsoft.

"Tävlingsbidragen vittnar om ett paradigmskifte"

Microsoft utsågs till vinnare i 2013 års upplaga av tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. De tog emot priset på Oscarsteaterns scen i Stockholm. – Microsofts kontor är anpassat till det nya rationella arbetslivet, sa juryns ordförande Magnus Månsson.

Program för Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm 2015

Fastighetsmarknadsdagen är ett årligt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Eventet anordnas av Lokalnytt och Fastighetssverige.

Här är de fem finalisterna i Sveriges snyggaste kontor 2015

Omröstningen för Sveriges snyggaste kontor 2015 avslutades i fredags och när rösterna nu är räknade kan vi avslöja vilka de fem finalisterna är.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015: Omröstningen är öppen

I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.

Arcona har Sveriges snyggaste kontor

Arconas kontor, som delas med Exengo, är landets snyggaste. Det står klart sedan juryn i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor sagt sitt. Priset delades ut på Grand Hotel i Stockholm i samband med Fastighetsmarknadsdagen.