Artiklar taggade som sundbyberg

Kjell & Company nya i Sundbyberg

Kjell & Company har skrivit avtal med Järntorget Fastigheter om 500 kvadratmeter butiksyta i centrala Sundbyberg med tillträde 1 januari 2015.

Brygger öl på löpande band i kyrkan

Det började i köket 2008. Därav namnet Sundbybergs Köksbryggeri. Nu brygger Thomas Lindberg, Peter Bergholtz och Per Stocke öl i den gamla Missionskyrkan i Sundbyberg. – Det går väldigt bra, vi kan inte brygga mer än vi gör nu, säger Thomas Lindberg.

Nya stadsbyggnadschefen om Sundbybergs framtid

Den första juni förra året utsågs hon till projektansvarig för nedgrävningen av järnvägen i centrala Sundbyberg. Den tjänsten lämnade hon i februari då hon blev ny stadsbyggnads- och etableringschef med ansvar för näringslivs- och destinationsfrågor. – Många av dessa frågor hänger samman, förklarar Catherina Fored det tvära kastet.

Solna och Sundbyberg - två tillväxtkommuner att lära av

Stockholms Handelskammare jobbar för fler bostäder och en bättre infrastruktur i Solna och Sundbyberg. Ett angenämt arbete, i synnerhet vad gäller bostadsbyggandet. – Jag tror många andra kommuner kan lära sig mycket av Solna och Sundbyberg vad gäller synen på bostadsbyggandet och över huvud taget av att vilja växa, säger Andreas Åström på Stockholms Handelskammare.

"Gränserna mot Stockholm suddas ut mer och mer"

Trycket på Sundbyberg är hårt. Kommunen blir en allt attraktivare etableringsort för både boende och företag – och väntas växa med 15 000 invånare de närmsta tio åren. – Det är bra, men samtidigt en utmaning, säger Sundbybergs näringslivschef Sharif Pakzad.

Årets tillväxtkommun Sundbyberg växer så det knakar

Sundbyberg har utsetts till Årets Tillväxtkommun 2014. En förklaring är den kraftiga befolkningstillväxten i kombination med det massiva bostadsbyggandet. – Det är ett kvitto för att vi har utfört ett bra arbete, säger Sharif Pakzad, näringslivschef i Sundbyberg.

Solna och Sundbyberg - stabila näringslivskommuner

Svenskt Näringsliv rankade dem nyligen Solna och Sundbyberg som nummer 1 och 17 i landet. Med tanke på de planerade infrastrukturprojekten i kommunerna lär framgångarna fortsätta. – Nedgrävningen av järnvägen i Sundbyberg kommer att öka företagsetableringarna, tror Sharif Pakzad, näringslivschef i Sundbyberg.

Kommunikationen avgörande för lokalhyresmarknaden i Stockholmsregionen

Stockholmsregionen växer och näringslivet står sig starkt. Efterfrågan kommer att vara fortsatt stark på kontorslokaler, spår Magnus Stenback på Forum Fastighetsekonomi.