Artiklar taggade som inredning

Newport öppnar i Gränden i Linköping

Newport Home Interior öppnar i slutet av november 2014 i Galleria Gränden i Linköping.

Hälsa och miljö - det nya gröna inom kontorsinredning

Hur ser de senaste trenderna ut inom inredning och utformning av kontor och vad kommer nästa trend att bli? Lokalnytt tog ett snack med Mattias Sagmander, product manager på Kinnarps Interior.

Kontor med människan i centrum

Aktivitetsbaserade kontor i all ära. Men olika företag har olika behov. En behovsanalys tidigt i processen med samtliga anställda kan vara lösningen. – Det är viktigt att låta alla komma till tals utan att det blir en önskelista, säger Annicka Dickson, arbetsplatsstrateg på Senab Interior.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015: Omröstningen är öppen

I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.

Cenito Software i Malmö utvecklar arbetsplatsen efter verksamheten

När företag växer är risken stor att även lokalbehoven förändras. Så var det för Cenito Software som nu bygger om sitt kontor på Södra Tullgatan i Malmö. – Det är lätt att fastna i det gamla, men ska företaget utvecklas måste även arbetsplatsen göra det, säger Anna Bohm, grafisk formgivare på Cenito Software.

Stockholm Design District - ett designkluster för inredningsbranschen

Tillsammans blir man starkare. Det är grundtanken i Stockholm Design District. - För arkitekter och inredare blir det lättare om alla varumärken finns i samma område, säger grundaren och projektledaren Mikael Bornéus.

Arcona har Sveriges snyggaste kontor

Arconas kontor, som delas med Exengo, är landets snyggaste. Det står klart sedan juryn i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor sagt sitt. Priset delades ut på Grand Hotel i Stockholm i samband med Fastighetsmarknadsdagen.