Artiklar taggade som event

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Seminariet arrangeras i samarbete med Stadsdelsförvaltningen i Uppsala.

Göteborg 400+

Lokalnytt och systermagasinet Fastighetssverige lanserar ett nytt seminarium med fokus på framtidens stadsutveckling i Göteborg. Seminariet som bär namnet Göteborg 400+ annordnas i samarbete med Serneke och är tänkt att hållas varje år fram till stadens 400-årsjubileum 2021.

Programmet för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2016

Imorgon är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. Ett stort antal ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden i regionen kommer att avhandlas på seminariet som hålls på Louis De Geer, Värmekyrkan i Norrköping.

Dags för Lokalmarknadsdagens vårupplaga

Den 24 februari på Clarion Hotel Post samlas fastighetsbranschen för vårupplagan av klassiska Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen februari i Göteborg

Lokalmarknadsdagen är ett högaktuellt seminarium med fokus på näringslivsutveckling, fastighets- och lokalmarknadsfrågor.

Här är programmet för Fastighetsmarknadsdagen i Öresund

Imorgon går den första Fastighetsmarknadsdagen i Öresund av stapeln. Ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden i Öresund kommer att avhandlas på seminariet som hålls på Malmö Börshus.

Här är de fem finalisterna i Sveriges snyggaste kontor 2015

Omröstningen för Sveriges snyggaste kontor 2015 avslutades i fredags och när rösterna nu är räknade kan vi avslöja vilka de fem finalisterna är.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015: Omröstningen är öppen

I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.

Cecilia Vestin är Årets Unga Fastighetskvinna 2015

Newsecs Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2015.

I morgon utses årets Fastighetskvinna

På tisdagen går Fastighetskvinnan 2015 av stapeln på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala – här är hela programmet

På onsdag i nästa vecka är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala med Fredrik Wirdenius, Ingalill Berglund, Ilija Batljan, Tor Borg och många fler. Moderator är Alexandra Pascalidou. Här är hela programmet.

Trångt på Lokalmarknadsdagens första vårupplaga

På den första vårupplagan av Lokalmarknadsdagen i Göteborg avhandlades allt från en stekhet transaktionsmarknad till gamla dansgolvsdängor.

Framtidsfokus på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Marlene Burwick, Marta Obminska, Göran Brocknäs, Johan Edstav och Peter Bohman kommer att resonera kring framtidsfrågor på den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

Tunga vd:ar diskuterar jämställdhet på Fastighetskvinnan

Fyra av branschens tyngsta profiler diskuterar jämställdhets- och mångfaldsfrågor i en panel på seminariet Fastighetskvinnan – vd:arna för Sveriges två största fastighetsbolag, Sveriges största fastighetskonsult och en av de ledande svenska fastighetsutvecklarna.

"Vi vill bidra till en god samhällsutveckling"

NCC går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

Första manlige talaren klar för Fastighetskvinnan

Nu presenterar vi en stor nyhet kring seminariet Fastighetskvinnan: I de punkter som rör jämställdhet och mångfald släpper vi upp ett antal män på scenen. I business-punkterna är det fortsatt 100 procent kvinnor bland talarna. Den första manlige talaren är nu klar: Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag.

Collector blir partner i Fastighetsmarknadsdagen

Nu går Collector in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala.

Ilija Batljan till Fastighetsmarknadsdagen

Rikshems vice vd Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

Boka in 1 september för Fastighetskvinnan

Den 1 september genomförs den andra upplagan av succé-eventet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm. Precis som förra året kommer samtliga kvinnliga börs-vd:ar inom fastighetsbranschen att delta på seminariet.

Wirdenius till Fastighetsmarknadsdagen

Fredrik Wirdenius, vd för landets största fastighetsbolag Vasakronan, kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala på Konsert & Kongress den 20 maj.