Nytt restaurangkoncept till Globenområdet

Det nya restaurangkonceptet Bambino’s Great Italian Eatery öppnar i Tolv Stockholm vid Globen. Bakom satsningen står O’Learys.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-12-28 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Med en känsla av att sitta utomhus på en italiensk piazza har den nya restaurangen Bambino’s vuxit fram i Tolv Stockholm, under Tele 2 Arena. Bambino’s är ett restaurangkoncept där både maten och drycken är ett möte mellan Italien och USA under 1950-talet, när stadsdelar som Little Italy i New York och North End i Boston växte fram.

Menyn består av klassisk italiensk mat med en amerikansk touch. Tanken bakom menyn är att sällskapen tar in flera smårätter ­eller större rätter på gemen­samma fat för att tillsammans dela på maten, ­precis som under en familje­middag i Italien.

– Som första franchisetagare att öppna Bambino’s har resan från idé till färdig restaurang varit enormt spännande. Det har landat i ett stilfullt italienskt matkoncept som är tänkt att attrahera gäster med ledorden hemtrevnad och värme för att alla ska känna av den familjära stämningen, säger Henrik Hermansson, franchisetagare från Local Market Group som driver ett flertal restauranger runt om i Stockholm.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Infrastrukturen är nyckelfrågan i Kista Nybildad arkitektbyrå till Fatburen Nybildad arkitektbyrå till Fatburen Folktandvården drar söderut Folktandvården drar söderut Urban Escape Stockholm - idédrivet jätteprojekt mitt i city Urban Escape Stockholm - idédrivet jätteprojekt mitt i city Förbättrad kollektivtrafik ökar Brommas attraktionskraft Förbättrad kollektivtrafik ökar Brommas attraktionskraft Stor efterfrågan på kontorslokaler i Stockholms innerstad Stor efterfrågan på kontorslokaler i Stockholms innerstad