Nya hyresgäster i Femmanhuset

Hufvudstaden har sedan sommaren tecknat både förlängda och nya hyresavtal i Femmanhuset, om sammanlagt 7 000 kvadratmeter.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-12-23 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Företagen som man har tecknat nya avtal med är Alektum Group AB, Albis Plastic Scandinavia AB, Rabbalshede Kraft AB, Västra Götalandsregionen och SPP Pension & Försäkring AB. Runt årsskiftet flyttar även Unionen in i sina nya aktivitetsbaserade lokaler.

– Vi är glada över att befintliga hyresgäster väljer att stanna kvar, samtidigt som vi såklart välkomnar våra nya hyresgäster och hoppas att de också ska trivas hos oss, säger Daniel Massot, affärsområdeschef för Hufvudstaden i Göteborg.

Hufvudstaden får även en ny hyresgäst i form av Michael Kors som under 2016 öppnar en butik i en av deras fastigheter i hörnet av Fredsgatan och Södra Hamngatan i centrala Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg CBRE tror på fortsatt stigande hyror i Göteborg Så här kan Göteborgs nya Region City se ut Så här kan Göteborgs nya Region City se ut Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg Stora planer i Mölndal Stora planer i Mölndal Med spårvagn under kontoret i Mölndal Med spårvagn under kontoret i Mölndal Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg