Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland. Arrangeras i samarbete med NuLink och Näringslivskontoret i Norrköping. 2016 arrangeras seminariet i Norrköping.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-01-06 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Var: Norrköping (Louis De Geer, Värmekyrkan)

När: Den 4 februari 2016, 09.00 – 16.15 (registrering från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.

Seminariet arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Under dagen kommer ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland att avhandlas. I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Anmäl dig till seminariet här!

Kontakt:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stor efterfrågan på kontor i Linköping Stor efterfrågan på kontor i Linköping Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Aktuella hyresnivåer i Östergötland Aktuella hyresnivåer i Östergötland ÅF slår ihop Linköpingskontor ÅF slår ihop Linköpingskontor LFV flyttar till Magnentus Building i Norrköping LFV flyttar till Magnentus Building i Norrköping Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland