Färgtillverkare etablerar sig i Linköping

Färgtillverkaren Teknos har etablerat sig i Linköping. Sedan den 15 juni hyr de 450 kvadratmeter i Tornby företagspark av Corallen.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-09-10 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Tornby Företagspark
Bild: Corallen


– Linköping är en expansiv och framåt kommun. Tornby, där vi valt att ligga, är fokuserat på hantverkare precis som vi i denna butik, säger Urban Holm, marknadschef på Teknos.

Teknos nyetablering är en yrkesbutik vilket innebär att de i första hand vänder sig till målare, byggare, fastighetsägare och andra hantverkare.

– Teknos blir ett perfekt tillskott till Tornby Företagspark. Vi är väldigt glada att de valde vårt etableringsalternativ. Teknos kompletterar de befintliga hyresgästerna i Tornby företagspark Och möjliggör ett ökat utbud av proffshandel/företagshandel inom samma område. Nu återstår endast två hyreslediga lokaler om 300 respektive 450 kvadratmeter, säger Therese Lindh uthyrare på Corallen.

Lediga lokaler i Linköping


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stor efterfrågan på kontor i Linköping Stor efterfrågan på kontor i Linköping ÅF slår ihop Linköpingskontor ÅF slår ihop Linköpingskontor Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Större hyresskillnader mellan nya och omoderna lokaler i Östergötland Välmående östgötsk fastighetsmylla Välmående östgötsk fastighetsmylla "Vissa lägen i Norrköping skulle vinna på rejäla omstruktureringar" "Vissa lägen i Norrköping skulle vinna på rejäla omstruktureringar" Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland