Orkla Foods till nya lokaler i Dockan i Malmö

Orkla Foods Sverige flyttar sitt huvudkontor från Eslöv till Wihlborgs Dockan i Malmö.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Orkla Foods väljer Dockan för sitt huvudkontor.
Bild: Wihlborgs


Orkla hyr 4 500 kvadratmeter i Kranen 1 på Isbergs gata med beräknad inflyttning vid årsskiftet 2015/16.

– Vi på Wihlborgs är glada och stolta över att Orkla valde Dockan när de nu flyttar sin verksamhet till ­Malmö. Lokalerna kommer att anpassas för Orklas behov genom om- och tillbyggnad och de kommer även att få en egen profilerad entré, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter, och fortsätter:

– Trenden att flytta huvudkontoret till Malmö håller i sig och det är glädjande både för Malmö stad och Wihlborgs att Orkla Foods Sverige ­väljer att flytta sitt huvudkontor hit.

Sök lediga lokaler i Malmö


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Stort behov av moderna logistiklokaler i Öresund Stort behov av moderna logistiklokaler i Öresund Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Stort intresse för gröna lokaler i Öresund Stort intresse för gröna lokaler i Öresund Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan "Ökad efterfrågan på lokaler" "Ökad efterfrågan på lokaler"