Newport öppnar i Gränden i Linköping

Newport Home Interior öppnar i slutet av november 2014 i Galleria Gränden i Linköping.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Här öppnar Newport Home Interior.
Bild: Lundbergs


– Vi är glada över att efter lyckade butiksöppningar i Stockholm och Norrköping nu kunna öppna vår fjärde butik. Att det blir i attraktiva Galleria Gränden i Linköping känns helt rätt. Butikskonceptet består av ett exklusivt sortiment av heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och europeiska kolonialstilen, säger Bo-Wilhelm Horndahl, vd för Newport Home Interior.

Gränden ägs av Lundbergs.

Sök lediga lokaler i Linköping


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Aktuella hyresnivåer i Östergötland Aktuella hyresnivåer i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Konvertering av lokaler till bostäder allt vanligare Konvertering av lokaler till bostäder allt vanligare Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stabila hyresnivåer och sjunkande vakanser i Östergötland Stor efterfrågan på kontor i Linköping Stor efterfrågan på kontor i Linköping Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland