ÅF slår ihop Linköpingskontor

ÅF slår samman sina Linköpingskontor och flyttar in på 1 000 kvadratmeter i Åhlénshuset, som Lundbergs just nu bygger om och till.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lundbergs genomför en större om- och tillbyggnad av Åhlénshuset.
Bild: White


– ÅF har haft en bra dialog med Lundbergs och vi har kommit väldigt nära de krav vi har på en ny lokal. Speciellt viktigt är det för oss att få moderna, energieffektiva och miljöanpassade lokaler. Att de dessutom ligger så nära resecentrum är ett stort värde för oss, säger Per Järmark, kontorssamordnare för ÅF i Linköping.

Kvarteret Braxen innehåller sedan tidigare bland andra ­Åhléns, Clas Ohlson, Hemköp och ett flertal kontorshyresgäster. Den första etappen är färdigställd och fullt uthyrd. I andra etappen längs Storgatan skapas totalt 3 500 kvadrat­meter nya moderna kontorslokaler som står klara för inflyttning ­under hösten 2015.

Sök lediga lokaler i Linköping!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland "Svårt hitta centrala kontor i Linköping" "Svårt hitta centrala kontor i Linköping" Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Positiv utveckling på hyresmarknaden i Östergötland Newport öppnar i Gränden i Linköping Newport öppnar i Gränden i Linköping Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Succé för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland ESS etablerar sig i Linköping ESS etablerar sig i Linköping