Migrationsverket utökar hos Platzer i Norra Gårda

Platzer förlänger och utökar två hyresavtal med Migrationsverket.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Migrationsverket samlokaliserar sina administrativa enheter i Göteborgsområdet i norra Gårda.
Bild: Nicklas Tollesson


I Norra Gårda samlokaliserar Migrationsverket sina administrativa enheter i Göteborgsområdet till ombyggda, verksamhetsanpassade kontorslokaler på Vestagatan 2. På gatuplan öppnar ett nytt kundcentra. Migrationsverket utökar därmed sina tidigare lokaler i fastigheten. Avtalet är villkorat av att hyresgäster som berörs av expansionen får hjälp att hitta nya lokaler.

I Kållered utökas kapaciteten för ankomstboende betydligt på anläggningen Sagåsen genom att tidigare kontor byggs om till boende. Anläggningen innehåller även restaurang, kundcentra för asylprövning och förvarsverksamhet.

Sammanlagt omfattar avtalen 23 500 kvadrat­meter.

Sök lediga lokaler i Gårda!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Logistikhuvudstaden Göteborg Logistikhuvudstaden Göteborg Stora planer i Mölndal Stora planer i Mölndal Topphyror på 3 500 kronor per kvadratmeter Topphyror på 3 500 kronor per kvadratmeter Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig" CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig" Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg