Migrationsverket utökar hos Platzer i Norra Gårda

Platzer förlänger och utökar två hyresavtal med Migrationsverket.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Migrationsverket samlokaliserar sina administrativa enheter i Göteborgsområdet i norra Gårda.
Bild: Nicklas Tollesson


I Norra Gårda samlokaliserar Migrationsverket sina administrativa enheter i Göteborgsområdet till ombyggda, verksamhetsanpassade kontorslokaler på Vestagatan 2. På gatuplan öppnar ett nytt kundcentra. Migrationsverket utökar därmed sina tidigare lokaler i fastigheten. Avtalet är villkorat av att hyresgäster som berörs av expansionen får hjälp att hitta nya lokaler.

I Kållered utökas kapaciteten för ankomstboende betydligt på anläggningen Sagåsen genom att tidigare kontor byggs om till boende. Anläggningen innehåller även restaurang, kundcentra för asylprövning och förvarsverksamhet.

Sammanlagt omfattar avtalen 23 500 kvadrat­meter.

Sök lediga lokaler i Gårda!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg Nya hyresgäster i Femmanhuset Nya hyresgäster i Femmanhuset "Närheten skapar en enkelhet för företagarna i Högsbo-Sisjön" "Närheten skapar en enkelhet för företagarna i Högsbo-Sisjön" Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Stor förtätning på Södra Älvstranden Stor förtätning på Södra Älvstranden Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo