Kjell & Company nya i Sundbyberg

Kjell & Company har skrivit avtal med Järntorget Fastigheter om 500 kvadratmeter butiksyta i centrala Sundbyberg med tillträde 1 januari 2015.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kjell & Company öppnar butik i centrala Sundbyberg.
Bild: Henrik Ekberg


– Vi är stolta och glada över att kunna hälsa Kjell & Company välkomna som hyresgäst och ser fram emot ett långt och givande samarbete, säger Carl Bohman, Järntorgets fastighetschef.

Mikael Dahnelius är vice vid på Kjell & Company.

– Stockholmsregionens utveckling i stort och Sundbybergs starka befolkningstillväxt gör en etablering i Sundbyberg intressant. Skylt­läget på Järntorgets fastighet invid tvärbanan i Sundbyberg är dessutom mycket bra, säger han.Hitta lediga lokaler att hyra i Sundbyberg


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stor efterfrågan på kontorslokaler i Stockholm Stor efterfrågan på kontorslokaler i Stockholm Upplands Väsby i topp Upplands Väsby i topp Nya stadsbyggnadschefen om Sundbybergs framtid Nya stadsbyggnadschefen om Sundbybergs framtid Brygger öl på löpande band i kyrkan Brygger öl på löpande band i kyrkan "Stockholm ska vara en stad för alla" "Stockholm ska vara en stad för alla" Ytterligare ett huvudkontor till Torsplan i Stockholm Ytterligare ett huvudkontor till Torsplan i Stockholm