Folktandvården drar söderut

Folktandvården Stockholms flyttar till nyrenoverade lokaler i Fatburen på Södermalm.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Folktandvården flyttar till Fatburen.
Bild: Crown Nordic Management


Flytten innebär att man minskar sin lokalyta med 400 kvadratmeter.

I Fatburen kommer Folktand­vården att hyra 1 275 kvadratmeter för de 60-talet anställda och avtalet löper över åtta år.

– De nya lokalerna ger oss möjlighet att ­effektivisera vårt huvudkontor. Genom smarta lösningar av lokalen och ett aktivitetsbaserat arbetssätt behöver vi mindre yta, men får ändå fler konferensrum som både klinikerna och huvud­kontoret kan använda, säger Ann-Charlotte Frank Lindgren, vd Folktandvården Stockholm.

Sök lediga lokaler på Södermalm!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Hyresnivåerna på lokaler kan stiga något" "Hyresnivåerna på lokaler kan stiga något" Mest efterfrågan på moderna och effektiva fastigheter i centrala Stockholm Mest efterfrågan på moderna och effektiva fastigheter i centrala Stockholm Nytt restaurangkoncept till Globenområdet Nytt restaurangkoncept till Globenområdet Hälsoföretag från Sollentuna till Hagastaden Hälsoföretag från Sollentuna till Hagastaden Mode och Trud hjälper till att minska koldioxidutsläppen i Stockholm Mode och Trud hjälper till att minska koldioxidutsläppen i Stockholm "Stockholm ska vara en stad för alla" "Stockholm ska vara en stad för alla"