Siemens väljer Arenastaden

Siemens samlar sina medarbetare i Upplands Väsby, Solna, Kista och Huddinge och flyttar till nybyggda lokaler i Arenastaden.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

2017 samlar Siemens sina verksamheter och flyttar till Arenastaden i Solna.
Bild: Fabege


Flytten sker dock inte förrän om tre år. Då ska Fabeges nya kontorshus på 17 000 kvadratmeter på Evenemangsgatan 23 stå klart. Av denna yta ska Siemens hyra 10 000 kvadratmeter för sitt nya huvudkontor.

– En flytt till Arenastaden är en satsning på framtiden. Vi får ett hållbart kontor i linje med våra värderingar, utrustat med Siemens teknologi och produkter. Samtidigt säkrar vi en bra infrastruktur för våra medarbetare, ­säger Ulf Troedsson, koncernchef för Siemens i Sverige.


Sök lediga lokaler i Solna!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Företag fortsätter lämna Stockholm city Företag fortsätter lämna Stockholm city Hälsoföretag från Sollentuna till Hagastaden Hälsoföretag från Sollentuna till Hagastaden Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Stigande hyresnivåer att vänta i Stockholm Hårt tryck på lokaler i Stockholms city - men lång process Hårt tryck på lokaler i Stockholms city - men lång process Högsta standard och service i Solna strand Högsta standard och service i Solna strand Mode och Trud hjälper till att minska koldioxidutsläppen i Stockholm Mode och Trud hjälper till att minska koldioxidutsläppen i Stockholm