Tommy Hilfiger öppnar på Avenyn

Tommy Hilfiger etablerar sin första butik i Göteborg, i Wallenstams nyrenoverade lokaler på Avenyn 31–35.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstam satsar hårt på att lyfta handeln på Avenyn.
Bild: Nicklas Tollesson


Butiken, som öppnar den sista november, kommer att erbjuda kollektionerna denim och tailored.

– Tommy Hilfiger är ett internationellt känt varumärke som står för mode och kvalitet i framkant, precis det vi söker för etablering på Avenyn. Ytterligare ett steg mot att göra Avenyn till en attraktiv mötesplats är härmed taget, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

Tommy Hilfigers butik på Avenyn är cirka 300 kvadratmeter och kommer att erbjuda dam- och herrkläder samt väskor och skor.

Hitta lediga lokaler att hyra i Göteborg


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Populärt att köpa sin lokal Populärt att köpa sin lokal Sisjöminglet skapar affärer Sisjöminglet skapar affärer "Högsbo-Sisjön är ett väldigt lättillgängligt område" "Högsbo-Sisjön är ett väldigt lättillgängligt område" "Inget tyder på att hyrestrenden i Göteborg kommer att brytas" "Inget tyder på att hyrestrenden i Göteborg kommer att brytas" Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg Många nya företag till Platzer i centrala Göteborg Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg Stor efterfrågan och få lediga lokaler i Göteborg