Nytt kontorshotell vid Nyhamnen i Malmö

Populär krog på 60-talet, militäranläggning och tillflyktsort för hemligt kära. Området vid Hamnpaviljongen längst ut i Nyhamnen har haft olika funktioner genom åren. Nu är det kontorshotell. <br /> <br /> – Med det absolut bästa läget i Malmö, tillägger Thomas Leijon, på Thomas Leijon Fastighets AB.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-06-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hamnpaviljongen ligger precis vid vattnet längst ute vid Nyhamnen.
Bild: Thomas Leijon Fastighets AB


Thomas Leijon köpte Hamnpaviljongen förra året och har sedan dess arbetat intensivt med att ­renovera huset. Fastigheten uppfördes på 60-talet och har fungerat som bland annat restaurang, kontor och utställningslokal. I våras stod Leijons skapelse klar och sedan i somras är de 25 arbetsplatserna i kontorshotellet uthyrningsbara.

– 30 procent är redan uthyrt och intresset är stort. Vilket inte alls är konstigt. Det är en helt sagolik miljö; samtliga arbetsplatser har utsikt över hamninloppet och kanalerna. Nyhamnen är helt klart Malmös nya område för kreativa företag, konstaterar Thomas Leijon.
Artikelbild

Thomas Leijon.
Bild: Thomas Leijon Fastighets AB


Hamnpaviljongen är fullt utrustad med ergonomiska arbetsplatser, trådlös fiberinternet, gemensam fika­plats, tre konferensrum, presentationsskärmar, videokonferensmöjligheter och tre uteplatser tillgängliga för hyresgästerna. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och ett stenkast bort ligger en av Malmös mest populära lunch- och eventrestauranger – Saltimporten.

– Vi har både kontorsplatser och kontorsrum och vi vänder oss till kreativa och nytänkande företag. Varje månad arrangerar vi after work i vår fikahörna för att inspireras av varandra och skapa en god sammanhållning.

Hitta ditt nya kontor i Nyhamnen!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Hyllie: AAA-läge för kontor Hyllie: AAA-läge för kontor Överutbud på kontorslokaler i Öresundsregionen Överutbud på kontorslokaler i Öresundsregionen Stordalen fortsätter hotellsatsningen i Malmö Stordalen fortsätter hotellsatsningen i Malmö Ny miljödirektör i Malmö - landets grönaste stad Ny miljödirektör i Malmö - landets grönaste stad Lokaler för alla ändamål i Fosie Lokaler för alla ändamål i Fosie