Mango öppnar upp på Södertull i Malmö

Den spanska modekedjan Mango finns redan i Emporia. Till hösten öppnar man upp ytterligare en butik i Malmö; på Södra Tullgatan 3, där Akademibokhandeln tidigare låg.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Mango finns sedan tidigare i Emporia, till hösten öppnar man även upp på Södertull.
Bild: Vasakronan


Vasakronan hyr ut 1 000 kvadratmeter till företaget, som på Södertull blir granne med bland annat J Lindeberg, MQ och Solo.

– Vasakronan jobbar aktivt för att Malmö ska fortsätta ha en levande stadskärna och vi har på senare tid gjort ett antal uthyrningar på butikssidan som bidrar till det. Med etableringen av Mango förstärks utbudet, det kommer att bidra till en ökad citypuls, säger Anders Kjellin, chef region Öresund på Vasakronan.

Hitta lediga butikslokaler i Malmö!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Ökad efterfrågan på lokaler" "Ökad efterfrågan på lokaler" Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan En ny stadsdel växer fram i Malmö En ny stadsdel växer fram i Malmö Överutbud på kontorslokaler i Öresundsregionen Överutbud på kontorslokaler i Öresundsregionen "De nya kontorsprojekten i Malmö lockar" "De nya kontorsprojekten i Malmö lockar" Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö