Castellum och Kapsch förnyar partnerskap i Jönköping

Castellum i Jönköping har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med den befintliga kunden Kapsch Trafficcom. Med det nya avtalet kommer Kapsch att förhyra kontorslokaler om 1 050 kvadratmeter i fastigheten Visionen 3 på Asecs-området.

Skriven av Redaktionen 2024-07-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Visionen 3 i Jönköping.
Bild: Castellum


– Lokalerna kommer att verksamhetsanpassas med gemensamt fokus på återbruk, med planerat inflyttningsdatum den 1 oktober, säger Josefine Junefelt, kommersiell förvaltare på Castellum i Jönköping.

– Vi är oerhört glada för att få förnyat förtroende och att fortsätta samarbetet med Kapsch. Det är det bästa kvittot på ett bra samarbete genom åren. Vi ser fram emot att fortsätta leverera lokaler och tjänster enligt samma höga ambitionsnivå som tidigare, säger Andreas Georgii, affärsområdeschef Castellum i Jönköping.

Kapsch Trafficcom, som är en del av den globala teknologikoncernen Kapsch Group, arbetar med lösningar inom intelligenta transport- och trafiksystem.

– Vi är glada att kunna förlänga vårt samarbete med Castellum och att kunna fortsätta vår verksamhet i verksamhetsanpassade och strategiskt placerade lokaler, säger Mattias Larsson, vd på Kapsch Trafficcom.

Fastigheten Visionen 3 ligger i handels- och affärsområdet A6, nära E4. På A6-området förvaltar Castellum cirka 22 000 kvadratmeter fördelat på fyra kontorsbyggnader samtidigt som man förfogar över ett antal byggrätter som är avsedda att trygga fortsatt framtida expansion tillsammans med såväl befintliga som nya hyresgäster.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration