Skanskas Citygate får ny hyresgäst

Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med Bracco Imaging Scandinavia AB, som arbetar inom medicinsk bilddiagnostik, om 388 kvadratmeter kontorsyta på plan 22 i Citygate i Gårda, Göteborg. Inflyttning sker i december 2024.

Skriven av Redaktionen 2024-06-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Citygate.
Bild: Skanska


– Vi är mycket glada över att välkomna Bracco Imaging till Citygate. Vi ser fram emot att se dem växa i en inspirerande och hållbar miljö, säger Camilla Skogsberg, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att huset uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande.

– Under de senaste tio åren har vårt kontor varit beläget i Gårda och vi har sett stadsdelen utvecklas och blomstra till en ännu mer pulserande plats. När det blev dags att expandera så var det självklart för oss att stanna kvar i Gårda och flytta till det moderna Citygate, som på ett utmärkt sätt återspeglar vår innovativa företagskultur, säger Staffan Rosén, vd på Bracco Imaging Scandinavia AB.

I Citygate finns hyresgäster såsom Sector Alarm, WSP, Visma, Castra, Manpower med flera.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration