Telia förlänger men minskar ytorna i Arenastaden

Fabege tecknar nytt hyresavtal i Arenastaden, i Solna, med Telia. Det nya avtalet omfattar knappt 25 000 kvadratmeter kontorsyta och innebär att Telia minskar sina ytor.

Skriven av Redaktionen 2024-06-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Telia förlänger avtal i Arenastaden.
Bild: Fabege


Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvadratmeter och att byggnaden öppnas upp för fler hyresgäster. Fabege kan i och med det erbjuda lediga kontorslokaler i Arenastaden om sammanlagt cirka 9 500 kvadratmeter.

– Många hyresgäster lägger stort fokus på att skapa attraktiva kontor och mötesplatser som uppfyller medarbetarnas krav och önskemål. Med det sagt så känner vi av att ändrade arbetssätt ibland kan leda till minskat ytbehov. Vi ser även en trend att företag väljer att etablera sina kontor i bättre geografiska lägen, vilket gynnar oss som har vårt bestånd i attraktiva och spårbundna lägen i Stockholm, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege.

Fastigheten är certifierad enligt BREEAM-SE nivå Excellent.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration