Corem tecknar femårigt avtal med Freemelt i Göteborg

Corem har tecknat ett femårigt hyresavtal med 3D-printerföretaget Freemelt avseende 1 511 kvadratmeter i fastigheten Majorna 219:7 i Göteborg. Lokalerna kommer att rymma huvudkontor med centrala ledningsfunktioner samt produktledning, innovations- samt applikationscenter. Inflyttning planeras till fjärde kvartalet 2024.

Skriven av Redaktionen 2024-06-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten Majorna 219:7 ligger mellan infartsleden Oskarsleden och Göta älv.
Bild: Corem


– Freemelt växlar nu upp företagets strategi med kommersialisering och industrialisering vilket resulterar i att organisationen växer och är i behov av ny typ av kompetens. En innovativ och inspirerande arbetsmiljö är en viktig pusselbit för vår fortsatta utveckling och för att kunna attrahera den bästa kompetensen för att nå våra ambitioner att bli en ledande produktivitetspartner inom additiv tillverkning 2030, säger Daniel Gidlund, vd på Freemelt.

– Vi är glada över att få välkomna Freemelt som ny hyresgäst hos Corem. Tillsammans med hyresgästen kommer vi nu att göra de slutliga anpassningarna av lokalen, där vi också ser över hur vi kan arbeta med återbruk. Som ny hyresgäst bidrar Freemelt positivt till att stärka Fiskhamnsområdet i Majorna och den utveckling som sker här, säger Anna Lidhagen-Ohlsén, fastighetschef på Corem.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration