Ny hyresgäst klar för Skanskas Citygate

Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med Forestx, som arbetar med digitala lösningar för skogsindustrin, om 375 kvadratmeter kontorsyta på plan 18 i Citygate. Inflyttning sker i januari 2025.

Skriven av Redaktionen 2024-06-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Citygate.
Bild: Skanska


– Vi är mycket glada över att Forestx väljer att etablera sitt kontor på våning 18 i vårt fantastiska Citygate. Deras nya lokal erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och enastående utsikt över Göteborg där de kan fortsatta sin utveckling, säger Mats Dynevik, marknadschef på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att den uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande. Citygate erbjuder alltså en arbetsplats som främjar både människors hälsa och minska klimatavtrycket i byggandet.

– I Citygate ska vi skapa en kreativ arbetsplats där vi tillsammans kan fortsätta utveckla de bästa digitala lösningarna för den svenska och europeiska skogs- och träindustrin. Läget och all den fina service som huset erbjuder passar oss perfekt, säger Carl Barck, vd Forestx.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration