Relex Solutions hyr 1 100 kvadratmeter av Folksam

Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Relex Solutions om 1107 kvadratmeter kontor i fastigheten Duvan 6 i centrala Stockholm och inflyttning sker i februari 2025. Fastigheten Duvan 6 ligger på Klara Södra Kyrkogata 1, nära Centralstationen och ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.

Skriven av Redaktionen 2024-05-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Duvan 6 i Stockholm.
Bild: Folksam Fastigheter


– Vi på Folksam är glada över att kunna välkomna Relex Solutions som ny hyresgäst hos oss. Jag är övertygade att de kommer att trivas bra i sina nya lokaler i Duvan 6 som är en välskött fastighet i ett centralt och attraktivt läge i Stockholm, säger Erik Löfberg, tillgångsförvaltare på Folksam Fastigheter.

Uthyrningen innebär en samlokalisering för Relex Solutions. Idag har de kontor på Kungsgatan 54, Kungsgatan 27 samt hos United Spaces på Klarabergsviadukten 63.

– Vi är glada att ha hittat vårt nya hem på Copper Building och längtar till flytten. Läget, den optimala planlösningen och hyresvärdens engagemang för att utveckla en levande fastighet gjorde beslutet enkelt för oss, säger Anna Martevo, Global Workplace Lead på Relex Solutions.

Avanti har bistått Folksam i uthyrningsarbetet och CBRE har varit rådgivare till hyresgästen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration