TT byter Slussen mot Skanstull

Nyligen blev det klart att TT Nyhetsbyrån blir ny hyresgäst på ett eget våningsplan om 1 100 kvadratmeter i kvarteret Katsan 1 och har tecknat ett femårigt hyresavtal. Uthyrningen gjordes av Newsec som representerar fastighetsägaren Folksam.

Skriven av Redaktionen 2024-05-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

TT flyttar till Skanstull.
Bild: Newsec


Den helglasade fasaden är ett bekant landmärke utmed Hammarbykanalen. Här kommer TT att ta plats till hösten, och lämnar därmed sin nuvarande lokal vid Slussen.

– Läget, ytan och planlösningen var viktiga faktorer i vårt val av lokal och här hittade vi en lokal som uppfyllde samtliga våra behov. Kommunikationsläget vid Skanstull är förstås mycket attraktivt och även en smidig utgångspunkt för vårt arbete, Per-Anders Broberg, vd för TT.

TT representerades av Hedman Company och Dive Architects i arbetet med att hitta en ny lokal.

– Vi ser mycket positivt på att få TT som ny hyresgäst i fastigheten. Det är ett välkommet tillskott som vi ser en långsiktig relation med, Jimmy Dahlgren Head of Property Management, Newsec.

White Arkitekter, som ritade huset i början av 2000-talet, sitter fortfarande kvar i delar av fastigheten. Av de vakanta lokalerna i Katsan 1 återstår nu endast en lokal om 1 100 kvadratmeter. Newsec driver fortsatt uthyrningen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration