Platzer rekryterar Marie Teike som ny affärsutvecklingschef

Marie Teike rekryteras som ny affärsutvecklingschef till Platzer Fastigheter med start i augusti 2024. Hon kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklingschef på Lansa Fastigheter.

Skriven av Redaktionen 2024-04-24 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Marie Teike.
Bild: Marie Ullnert


Platzer rekryterar Marie Teike till rollen som affärsutvecklingschef. Hon har mer än 20 års erfarenhet av fastighets- och byggbranschen och kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Lansa Fastigheter. Marie Teike har tidigare jobbat på Platzer som chef projekt samt som affärsutvecklare och dessförinnan som fastighetschef och projektledare i olika bolag.

Marie Teike kommer tillsammans med organisationen fortsätta bygga Platzers investeringsportfölj utifrån bolagets vision, affärsidé och marknadsläge. Hon kommer att ingå i Platzers koncernledning och rapportera till vd.

– Jag är glad att få välkomna Marie Teike till oss på Platzer och ser fram emot att tillsammans med henne och koncernledningen leda bolaget framåt. Marie har ett starkt affärsdriv, ett strategiskt fokus och ett modernt ledarskap. Rekryteringen innebär att vi nu vässar vårt framgångsrika team med ytterligare affärsfokus, säger Johanna Hult Rentsch, vd på Platzer.

– Platzer är ett bolag som jag aldrig slutat att brinna för. Jag ser fram emot att få leda arbetet med att både initiera nya affärer och vidareutveckla det befintliga fastighetsbeståndet inom såväl kontorssegmentet som inom industri och logistik. Jag ser även fram emot att få bidra med min bredd i strategiska frågor i koncernledningen, säger Marie Teike, ny affärsutvecklingschef på Platzer.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration