Simon Iaffa Nylén är Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024

Simon Iaffa Nylén, hållbarhetschef på Fastighets AB Regio och hållbarhetsansvarig på Brunswick Real Estate, är Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024. Simon Iaffa Nylén vinner utmärkelsen före finalisterna Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan, och Tobias Söderbom Olsson, vd för Woodtube. Vinnaren korades under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2024-04-12 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024, Simon Iaffa Nylén, tillsammans med finalisterna Tobias Söderbom Olsson och Cecilia Safaee.
Bild: Axel Ohlsson


Utmärkelsen går till en person, född 1989 eller senare, som verkar i eller kring fastighetsbranschen och som har fokus på hållbarhet. Juryn – bestående av ordförande Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, Anna Graaf, hållbarhetschef på White Arkitekter, och Elinor Blomberg, hållbarhetschef på Belatchew Arkitekter – utsåg vinnaren med motiveringen:

"Hen har trots sin ringa ålder hunnit med att göra ett rejält avtryck inom hållbarhetssegmentet i fastighetsbranschen. Hen är inte bara en stor inspiratör och förebild för andra unga som funderar på om de ska ta steget in i fastighetsbranschen och jobba med hållbarhet. Hen är också på riktigt handlingskraftig och ser till att saker blir av och inte bara stannar på ritbordet. På så sätt har hen lyft hållbarhetsarbetet från klarhet till klarhet på bolaget där hen är verksam, samtidigt som hen osjälviskt delar med sig av sina erfarenheter, skapar nätverk och pushar branschen framåt för att den ska kunna utvecklas som helhet. Hen är helt enkelt grym på hållbarhet och att få saker att hända samtidigt som hen har helhetsperspektivet utan att tappa fokus på affärsnyttan. Årets Unga Hållbarhetsprofil är Simon Iaffa Nylén!"

Simon Iaffa Nylén tog hem titeln före finalisterna Cecilia Safaee och Tobias Söderbom Olsson.
– Jag är väldigt tacksam att vinna det här priset i konkurrens med två så erfarna personer som Cecilia och Tobias, säger vinnaren.
Vad betyder det här priset för dig?
– Det är kanske ett kvitto på att det jag hittills har varit i rätt riktning och skapat förändring. Än är vi inte i mål, för vi har många hållbarhetsmål som vi måste jobba med, men det är en delseger som får mig motiverad att fortsätta.
Avslutningsvis, hur firar du detta?
– I kväll blir det middag med familjen och i helgen blir det nog fest med kompisar.

Den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil vanns av Nickie Excellie, chef Hållbarhet och Kommunikation, Alecta Fastigheter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration