Anna Nyberg blir affärsutvecklingschef på Fabege

Anna Nybergs uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling. Hon kommer närmast från en roll som vd för Ica Fastigheter.

Skriven av Redaktionen 2024-04-10 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Anna Nyberg.
Bild: Ica Reklam


Fabege arbetar i partnerskap med Huddinge Kommun och nära samarbete med Campus Flemingsberg för att utveckla Flemingsberg till en regional stadskärna där kunskap och kreativitet möts i södra Stockholm. Rollen som affärsutvecklingschef i Flemingsberg har fokus på nya etableringar och fördjupade externa samarbeten, samt på genomförbarhet och exploateringsekonomi.

– Jag är väldigt stolt och glad över att få förtroendet att driva vidare det fina arbete Fabege har gjort tillsammans med alla samarbetsparter i Flemingsberg med att etablera ett nytt affärsnav i Södra Stockholm. Som framgångsrik och ledande stadsutvecklare tar Fabege ansvar för helheten och arbetar långsiktigt för att skapa hållbara förutsättningar för boende, arbetande och besökare och det är verkligen inspirerande att bli en del av det teamet, säger Anna Nyberg.

Anna Nyberg börjar den 1 juli och rapporterar till affärsutvecklingschef Johan Zachrisson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration