Hufvudstadens Vildmannen 7 fullt uthyrd

Yoga- och träningsvarumärket Lululemon växer och öppnar en ny butik på Biblioteksgatan 9 i Bibliotekstan i en lokal som innehar en yta om cirka 400 kvadratmeter. Etableringen av Lululemons butik är den sista i raden av nya butiker som öppnar i den återuppbyggda fastigheten Vildmannen 7 vilket innebär att fastigheten är fullt uthyrd.

Skriven av Redaktionen 2024-04-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Vildmannen 7.
Bild: Erik G Svensson


Lululemon grundades i Vancouver, Kanada, 1998 och finns idag representerade i stora delar av världen. Varumärket är känt för sina tekniskt gjorda produkter designade för yoga men numer är sortimentet utökat och anpassat efter löpning, träning och vardagsmode. Tillsammans med sin omfattande produktlinje har Lululemon också fungerat som ett community där butiken i Stockholm blir en hub för sammanhållning där nya och gamla kunder välkomnas.

– Vi är mycket glada att få välkomna Lululemon till vår återuppbyggda fastighet i Bibliotekstan. Varumärket kommer försätta att bidra med en lojal målgrupp av träningsintresserade vilket kompletterar det befintliga utbudet väl. Intresset för att etablera sig i fastigheten och i området är stort och vi fortsätter vår resa med att utveckla Bibliotekstan till den bästa shopping- och mötesplatsen i Norden, säger Emanuel Westin, Chef affärsutveckling butik Hufvudstaden.

Hufvudstadens fastighet Vildmannen 7 totalförstördes i en brand 2017 och har sedan dess genomgått betydande restaurationer för att återigen kunna välkomna kontors- och butikshyresgäster till fastigheten som stod inflyttningsklar i juli 2023.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration